Bind inde og ude sammen

by Shopify API

Kombiner Thyme med Elvangs andre bomuldskollektioner Iris og Lyme Grass for at skabe et eklektisk miks af mønstre og farver. Lyme Grass plaid, 599 kr., Iris pude, 399 kr.

INDRET INDE OG UDE MED LYS, LET OG ØKOLOGISK BOMULD

Sommeren banker på døren, og snart vil altan- og terrassedørene være åbne dagen lang. Bind inde og ude sammen med Elvangs nye Thyme kollektion af lette plaider og puder, som kan bruges i stuen eller tages med på altanen, i haven eller til stranden. Den alsidige og praktiske kollektion er produceret i den skønneste GOTS certificerede økologiske bomuld. Kollektionens underspillede design synes måske ensartet på afstand, men går man tættere på, afsløres et levende mønster af lyse tråde, som giver et spil i overfladen og vidner om smukt håndværk. Plaiderne og puderne fås iseks lyse farver, som passer perfekt ind i det danske sommerlandskab.

GOTS står for "Global Organic Textile Standard" og er en garanti for, at produkterne er fremstillet efter miljømæssig og ansvarlig standard og fri for skadelige kemikalier, hvilket gør dem allergivenlige. Elvang er fair trade certificeret på højeste niveau hos World Fair Trade Organization, og produkterne er fremstillet under ordentlige vilkår for både miljø, mennesker og dyr.

Thyme plaid, 100% økologisk bomuld (GOTS), 130x180 cm, 599 kr. Thyme pude, 100% økologisk bomuld (GOTS), 50x50 cm, 399 kr.


Popular posts